• Restauracja Ratuszowa - Stargard Szczeciński, Restauracja, Wesele. Wesela, Konferencje, Bankiety,
  • Restauracja Ratuszowa - Stargard Szczeciński, Restauracja, Wesele. Wesela, Konferencje, Bankiety,
  • Restauracja Ratuszowa - Stargard Szczeciński, Restauracja, Wesele. Wesela, Konferencje, Bankiety,
  • Restauracja Ratuszowa - Stargard Szczeciński, Restauracja, Wesele. Wesela, Konferencje, Bankiety,
  • Restauracja Ratuszowa - Stargard Szczeciński, Restauracja, Wesele. Wesela, Konferencje, Bankiety,
  • Restauracja Ratuszowa - Stargard Szczeciński, Restauracja, Wesele. Wesela, Konferencje, Bankiety,
stargard
Gwiazdozbiór zabytków
Interaktywna mapka zabytków Stargardu Szczecińskiego... » zobacz «
pasekmenu3
pasekdol

mapka2

 

 

 

telefoniktelefon: +48 (91) 577 62 14
e-mail: restauracja.ratuszowa@wp.pl

Copyright © 2010. Hotel Grodzki. Projekt i realizacja: Webmake Strony Internetowe Stargard

Goleniów - 35 km
Szczecin - 36 km
Gorzów - 87 km
Berlin - 184 km
Poznań - 214 km

Imieniny obchodzą: Kinga, Krystyna, Olga
Czwartek, 24 lipca 2014 r. 205 dzień roku
Ulti Clocks content
tlo2

napisy_0009_Menu

Na początek

- SAŁATKA Z KREWETEK (krewetki koktajlowe, oliwki, ser żółty, papryka, ogórek) - 11,50
- SAŁATKA „RATUSZOWA” (paluszki krabowe, ogórek świeży, jajko gotowane, majonez) - 11,50
- ŚLEDZIK W OLEJU Z CEBULKĄ - 9,00
- DOMOWY PASZTET RATUSZOWEJ PODANY Z ŻURAWINĄ - 9,50
- DESKA WYKWINTNYCH SERÓW Z KARAFKĄ CZERWONEGO WINA - 70,00
- DESKA WYKWINTNYCH WĘDLIN Z PASZTETEM I MARYNATAMI - 50,00
- KREWETKI KRÓLEWSKIE ZAPIEKANE W CIEŚCIE - 17,00
- ŻABIE UDKA OTULONE CEBULKĄ - 17,00


Zupy
- ROSÓŁ DOMOWY Z MAKARONEM - 8,50
- POMIDOROWA - 9,00
- SWOJSKI ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASKĄ - 9,50
- CEBULOWA Z BIAŁYM WINEM, GRZANKĄ I SEREM - 11,00
- FLAKI WOŁOWE - 12,00
- BARSZCZ CZERWONY Z KOŁDUNAMI - 10,00
- KREM ZE SZPARAGÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM - 10,50


 
 
Sałatki
 
- SZEFA KUCHNI (sałata lodowa, makaron, ogórek konserwowy, pomidor, szynka, oliwki, sos jogurtowo-cytrynowy) - 18,00
- CEZAR INACZEJ (sałata lodowa, kurczak grillowany, półksiężyce ziemniaczane, ananas, sos słodko-kwaśny) - 18,50
- GRECKA (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, cebula, oliwki, ser feta, sos vinegrette) - 15,50
- CZTERY PORY ROKU (sałata lodowa, kurczak grillowany, ser feta, ogórek, pomidor, papryka, sos vinegrette) - 17,50
- ZIELONO MI… (polędwiczki grillowane, pomidor, ogórek, papryka, cebula czerwona, sos vinegrette) - 21,00
- CAPRESE (pomidor, mozzarella, bazylia, oliwa z oliwek) - 14,00
 
 


Dania mięsne czyli na drugie

- STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ SKĄPANY W SOSIE Z KOLOROWEGO PIEPRZU (ziemniaczki zapiekane z ziołami, warzywa grillowane) - 46,00
- BRYZOL WOŁOWY W TOWARZYSTWIE PIECZAREK (talarki ziemniaczane, surówka z białej kapusty) - 44,00
- SCHAB Z GRILLA PODANY NA SOSIE KORNISZONOWYM (ziemniaki z wody, surówka z marchwi i jabłek) - 28,50
- SCHAB Z NADZIENIEM MYŚLIWSKIM (frytki, bukiet świeżych warzyw) - 31,00
- STEK LEŚNICZEGO (ziemniaki z wody, pieczarki, papryka, sos naturalny) - 29,00
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE ZRASZANE SOSEM ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM (ryż, warzywa gotowane) - 35,50
- SZNYCEL CIELĘCY „CORDON BLUE” (talarki ziemniaczane, szparagi z wody z masłem) - 40,00
- PIECZEŃ WIEPRZOWA PODANA NA SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU (ziemniaki z wody, buraczki zasmażane) - 26,00
- SZWARCWALDZKA ROLADKA WIEPRZOWA W SOSIE ZIOŁOWO-CYTRYNOWYM (cząstki ziemniaczane, marchewka gotowana) - 33,50
 

Dania drobiowe

- INDYK W SOSIE ŚMIETANOWYM Z KUKURYDZĄ I PIECZARKAMI (ryż, surówka z marchwi i jabłek) - 26,00
- KURCZAK NA OSTRO Z WARZYWAMI (ryż) - 26,50
- ROLADKA DROBIOWA Z MOZZARELLĄ W SOSIE ZIOŁOWYM (ziemniaczki zapiekane, warzywa gotowane) - 28,00
- WĄTRÓBKA DROBIOWA Z JABŁKAMI LUB PIECZARKAMI (ziemniaki z wody, surówka z kapusty czerwonej) - 21,00
- ZESTAW DLA DZIECKA - FAWORKI Z INDYKA (frytki, bukiet surówek) - 15,00
 
 
Dania pólmięsne i jarskie

- FARFALLE Z ŁOSOSIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM - 19,00
- SPAGHETTI BOLOGNESE - 16,00
- PLACEK PO WĘGIERSKU Z GULASZEM WOŁOWYM - 26,00
- PIEROŻKI Z KURCZAKA ZAPIEKANE W CIEŚCIE - 24,00
- PIEROGI DOMOWE DO SYTA Z OKRASĄ (ruskie, z kapustą i grzybami lub mięsem - 16,00
- NALEŚNIKI Z TWAROŻKIEM, BAKALIAMI I SOSEM CZEKOLADOWY - 14,00
- NALEŚNIKI SUZETTE Z POMARAŃCZĄ - 15,00

Dania rybne

- ŁOSOŚ Z GRILLA W ZIOŁACH (cząstki ziemniaczane, warzywa grillowane) - 35,50
- PSTRĄG PIECZONY Z DODATKIEM PRAŻONYCH MIGDAŁÓW (ryż, marchewka mini) - 31,50
- DORSZ W SOSIE ŚMIETANOWO-JOGURTOWYM ZE SZCZYPIORKIEM (ziemniaki z wody, fasolka szparagowa) - 29,00
 

Desery

- DESER LODOWY „MARZENIE MOZARTA” (3 gałki lodów, bita śmietana, owoce sezonowe, advocat) - 14,00
- BANANA SPLIT (banan, bita śmietana, 2 gałki lodów, orzechy włoskie, sos czekoladowy) - 13,00
- JABŁKA ZAPIEKANE W CIEŚCIE Z LODAMI SKĄPANE W PYSZNEJ CZEKOLADZIE  - 13,50
- CIASTO DOMOWE Z LODAMI - 11,00

Facebook